Marka Adı: | TORICH |
Model Numarası: | ASTM A269 |
Adedi: | 2 ton |
fiyat: | pazarlık edilebilir |
Ödeme Şartları: | L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram |
Tedarik Yeteneği: | 800 Toner yılı |
Elektrikli ısıtıcı 4mm Küçük Borlu Paslanmaz Çelik Tüp ASTM A269 EN 10217-7 GB/T24593-2009
ÜRÜN TEMİLİ:
Standart:ASTM A269 EN 10217-7 GB/T24593-2009
Sık kullanılan paslanmaz çelik tanımı: TP304 TP321 TP 316L TP309S
Dış çapı: 6-23mm (+/-0.1mm)
Duvar kalınlığı: 0,4-1,5 mm (+/-10%)
Uzunluk: İsteğe göre
Uygulama Alanları:
1Çeşitli metal tüplü elektrikli ısıtıcılar
2Beyaz ev aletleri ve ısıtma ekipmanları
Teslim durum: Kaynaklama ((iğneleme yok) /iğneleme yumuşak hali
Ürün kapasitesi: 800 ton/yıl
Paketleme hakkında
Üretim süreci
Avantajlarımız:
1Güvenilir paslanmaz çelik hammaddesi seçin.
2Müşteriler için özel boru hattı çözümleri sunmak
3- Saldırıları sık, borular daha esnek olabilir.
4.Tam özellikler elektrikli borular için neredeyse tüm talepleri karşılayabilir.
ısıtma endüstrisi
Bizim Hakkımızda
Bilimsel yönetim ve gelişmiş üretim ekipmanları yüksek kaliteli ve istikrarlı bir ürünün önemi ve garantisi.Dünyada gelişmiş yönetim deneyimini miras aldık ve büyük miktarda uluslararası ve yerli hassas üretim ekipmanları tanıttık.,sıkı bir kontrol uygulamak ve sürekli iyileştirme peşinde koşmak.
Şirket, besleme denetimi, üretimden son denetime kadar mükemmel bir kalite kontrol sistemine ve ürün kalitesini ve izlenebilirliğini sağlamak için sıkı bir kalite kontrolü yönetimine sahiptir.
Ürünlerimiz esas olarak bira ve içecekler için kondansör, endüstriyel ekipmanlar için ısı değiştiricisi, petrokimya endüstrisi için aletler, elektrikli ısıtıcılar, otomobil parçaları için borularda kullanılır.Ve bizde 10 ileri durgunluk çelik argon ark kaynak üretimi var..
Ürünlerinin yüksek kalitesi ile küçük kalibreli kaynaklı boru üretiminde etkili bir işletme haline geldi.rekabetçi fiyat ve müşteriler için değer yaratarak yönlendirilen.
Şirket, her müşteri için bir dizi üretim sürecini özelleştirecektir.Tam ve ayrıntılı işlem teknolojisi ve genel denetim ve test prosedürü her çelik borunun daha güvenilir kalitesini sağlayacaktırAmacımız müşterilerin her çelik boruyu rahatça kullanmasını sağlamaktır.
Sık Sorulan Sorular
Garanti nedir?
1.SO9001:2008 ve TS16949 sertifikası, SGS, BV, TUV veya diğer üçüncü taraf denetimi mevcuttur.
2Rekabetçi fiyatla yüksek kalite.
3Gelişmiş teknoloji, deneyimli mühendis, kalite güvencesi ve izlenebilirlik için ISO kalite sistemi.
Ülkemizde bir temsilciniz veya dağıtıcınız var mı?
Dünyanın her yerindeki bölge temsilcisi ve dağıtımcısı istihdam ediyoruz, bize postanızı göndermenizi veya detaylı görüşme için bizi aramanızı istiyoruz.
Üretim kapasiteniz nasıl?
1.2000 ton aylık üretim kapasitesi, 5000 ton aylık ticaret kapasitesi
2.Hızlı ve Zamanında sevkiyat
Örneği nasıl alacağım?
1Çin'den ülkenize örnek ücretleri ve kurye ücretleri için ödeme yapmanızı rica ediyoruz. Ürünün boyutu, çelik derecesi ve miktarı gibi ücretsiz örnek,Ayrıntılar için satışlarımızla görüşün.
2.Örnek ücretleri sipariş verildiğinde iade edilecek.
Ödeme süreniz nedir?
1.T/T: %30 avans, geri kalan %70 nakliye öncesi ödenir
2%30 ön ödeme, bakiyenin %70'i L/C karşısında ödenir.
3- Anlaşmadan sonra.
Müşterileriniz kim?
Depocılar, Dağıtımcılar, Toptan Satıcılar, Temsilciler, Tüccarlar, Son Kullanıcılar vb.
İsteklerimize ne kadar süre karşılık vereceksin?
İhtiyacınız hafta içi 24 saat içinde ele alınacak. Müşteri tarafından onaylanan teknik ayrıntılar üzerine teklif gönderilecektir!
Şüphelerinizle ilgili daha fazla soru varsa, lütfen bize e-postalarınızı göndermek veya aramakta özgür olun!