logo

Ürün ayrıntıları

Created with Pixso. Ev Created with Pixso. Ürünler Created with Pixso.
Paslanmaz çelik boru
Created with Pixso.

Elektrikli Isıtıcı 4mm Küçük Delik Paslanmaz Çelik Boru ASTM A269 EN 10217-7 GB / T24593-2009

Elektrikli Isıtıcı 4mm Küçük Delik Paslanmaz Çelik Boru ASTM A269 EN 10217-7 GB / T24593-2009

Marka Adı: TORICH
Model Numarası: ASTM A269
Adedi: 2 ton
fiyat: pazarlık edilebilir
Ödeme Şartları: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram
Tedarik Yeteneği: 800 Toner yılı
Ayrıntılı Bilgiler
Menşe yeri:
Zhejiang Çin
Sertifika:
ISO 9001 ISO14001 TS16949
Standart:
ASTM A269
Sertifika:
ISO 9001 ISO14001 TS16949
Veya alaşım:
Non-alaşım
Bölüm şekli:
Yuvarlak
Teslim durumu:
Kaynak / tavlama yumuşak durumu
Ürün Kapasitesi:
800t / yıl
Uygulama alanları:
Elektrikli Isıtıcılar
Ö.d:
6-23.0mm
W.T:
0,4-1,5 mm
Marka:
ZENGİNLERE
Ambalaj bilgileri:
Altıgen paketlerde veya ahşap kutularda veya Sandık ambalajında ​​veya Çıplak ambalajlarda
Yetenek temini:
800 Toner yılı
Vurgulamak:

Yuvarlak paslanmaz çelik boru

,

Büyük çaplı paslanmaz çelik boru

Ürün Tanımı

Elektrikli ısıtıcı 4mm Küçük Borlu Paslanmaz Çelik Tüp ASTM A269 EN 10217-7 GB/T24593-2009

ÜRÜN TEMİLİ:

Standart:ASTM A269 EN 10217-7 GB/T24593-2009

Sık kullanılan paslanmaz çelik tanımı: TP304 TP321 TP 316L TP309S

Dış çapı: 6-23mm (+/-0.1mm)

Duvar kalınlığı: 0,4-1,5 mm (+/-10%)

Uzunluk: İsteğe göre

Uygulama Alanları:

1Çeşitli metal tüplü elektrikli ısıtıcılar

2Beyaz ev aletleri ve ısıtma ekipmanları

Teslim durum: Kaynaklama ((iğneleme yok) /iğneleme yumuşak hali

Ürün kapasitesi: 800 ton/yıl

Elektrikli Isıtıcı 4mm Küçük Delik Paslanmaz Çelik Boru ASTM A269 EN 10217-7 GB / T24593-2009 0

Elektrikli Isıtıcı 4mm Küçük Delik Paslanmaz Çelik Boru ASTM A269 EN 10217-7 GB / T24593-2009 1

Paketleme hakkında

EN10305-1 E235 E355 +SRA +N Precision Steel Tube Cold Drawn Seamless Steel Tubing

Üretim süreci

Avantajlarımız:

1Güvenilir paslanmaz çelik hammaddesi seçin.

2Müşteriler için özel boru hattı çözümleri sunmak

3- Saldırıları sık, borular daha esnek olabilir.

4.Tam özellikler elektrikli borular için neredeyse tüm talepleri karşılayabilir.

ısıtma endüstrisi

Bizim Hakkımızda

Bilimsel yönetim ve gelişmiş üretim ekipmanları yüksek kaliteli ve istikrarlı bir ürünün önemi ve garantisi.Dünyada gelişmiş yönetim deneyimini miras aldık ve büyük miktarda uluslararası ve yerli hassas üretim ekipmanları tanıttık.,sıkı bir kontrol uygulamak ve sürekli iyileştirme peşinde koşmak.

Şirket, besleme denetimi, üretimden son denetime kadar mükemmel bir kalite kontrol sistemine ve ürün kalitesini ve izlenebilirliğini sağlamak için sıkı bir kalite kontrolü yönetimine sahiptir.

Ürünlerimiz esas olarak bira ve içecekler için kondansör, endüstriyel ekipmanlar için ısı değiştiricisi, petrokimya endüstrisi için aletler, elektrikli ısıtıcılar, otomobil parçaları için borularda kullanılır.Ve bizde 10 ileri durgunluk çelik argon ark kaynak üretimi var..

Ürünlerinin yüksek kalitesi ile küçük kalibreli kaynaklı boru üretiminde etkili bir işletme haline geldi.rekabetçi fiyat ve müşteriler için değer yaratarak yönlendirilen.

Şirket, her müşteri için bir dizi üretim sürecini özelleştirecektir.Tam ve ayrıntılı işlem teknolojisi ve genel denetim ve test prosedürü her çelik borunun daha güvenilir kalitesini sağlayacaktırAmacımız müşterilerin her çelik boruyu rahatça kullanmasını sağlamaktır.

Sık Sorulan Sorular

Garanti nedir?

1.SO9001:2008 ve TS16949 sertifikası, SGS, BV, TUV veya diğer üçüncü taraf denetimi mevcuttur.
2Rekabetçi fiyatla yüksek kalite.
3Gelişmiş teknoloji, deneyimli mühendis, kalite güvencesi ve izlenebilirlik için ISO kalite sistemi.

Ülkemizde bir temsilciniz veya dağıtıcınız var mı?

Dünyanın her yerindeki bölge temsilcisi ve dağıtımcısı istihdam ediyoruz, bize postanızı göndermenizi veya detaylı görüşme için bizi aramanızı istiyoruz.

Üretim kapasiteniz nasıl?

1.2000 ton aylık üretim kapasitesi, 5000 ton aylık ticaret kapasitesi
2.Hızlı ve Zamanında sevkiyat

Örneği nasıl alacağım?

1Çin'den ülkenize örnek ücretleri ve kurye ücretleri için ödeme yapmanızı rica ediyoruz. Ürünün boyutu, çelik derecesi ve miktarı gibi ücretsiz örnek,Ayrıntılar için satışlarımızla görüşün.
2.Örnek ücretleri sipariş verildiğinde iade edilecek.

Ödeme süreniz nedir?

1.T/T: %30 avans, geri kalan %70 nakliye öncesi ödenir
2%30 ön ödeme, bakiyenin %70'i L/C karşısında ödenir.
3- Anlaşmadan sonra.

Müşterileriniz kim?

Depocılar, Dağıtımcılar, Toptan Satıcılar, Temsilciler, Tüccarlar, Son Kullanıcılar vb.

İsteklerimize ne kadar süre karşılık vereceksin?

İhtiyacınız hafta içi 24 saat içinde ele alınacak. Müşteri tarafından onaylanan teknik ayrıntılar üzerine teklif gönderilecektir!

Şüphelerinizle ilgili daha fazla soru varsa, lütfen bize e-postalarınızı göndermek veya aramakta özgür olun!